Gledatelji ludi za španjolskom dramom na Netflixu, temelji se na stvarnim događajima

Foto: Press

Španjolska kriminalistička drama Gangs of Galicia stigla je na Netflix 21. lipnja. U prva tri dana od objave već je prestigla sve serije koje nisu na engleskom jeziku te je postala najgledanija na Netflixu na globalnoj razini s 15 milijuna sati gledanja, objavio je Netflix. Trenutno se nalazi na prvom mjestu trendinga u Hrvatskoj, čime je prestigla hit Bridgerton.

O čemu je riječ o seriji?

Gangs of Galicia osvetnička je i ljubavna priča između Ane (Clara Lago), odvjetnice koja je nedavno stigla u Cambados u potrazi za odgovorima o smrti svog oca, i Daniela Padína (Tamar Novas), trgovca drogom u Galiciji. 

Naime, kada Ana nazove svoga oca Joergea da se druže, nema pojma da će to biti zadnji put da razgovaraju. Jorge je radio na jedrilici, prevozio je turiste. Ubrzo nakon što su završili s pozivom, Jorgea upucaju.

 

Kad Ana krene rješavati njegove poslove, saznaje da je Jorge imao tajni bankovni račun čija su sredstva oporučno ostavljena osobama za koje Ana nikad nije čula - Berti i Lauri iz Cambadosa. Ispostavlja se da je Jorge bio trgovac drogom koji se petljao s pogrešnim ljudima - ili barem tako Ana misli.

Odlučna da to otkrije, seli se u Cambados, gdje upoznaje Daniela, sina šefa zloglasnog klana trgovaca drogom, koji je preuzeo glavnu poziciju dok mu je otac u zatvoru. Daniel je šarmantan, pustolovan i želi da ga Ana zastupa na sudu... I možda će to dovesti Anu do istine o njenom ocu.

Serija je inspirirana stvarnim događajima. 

Gledatelji hvale seriju

Na društvenim mrežama već ima komentara gledatelja o seriji. "Ludo, nadam se da će biti druga sezona", "Ne mogu se oporaviti od kraja serije", "Španjolci opet imaju hit", neki su od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.