Gledatelji napali Matiju Vuicu nakon HRT-ove emisije, ona poručila: Nisam slutila...

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Matija Vuica pojavila se u prošlotjednoj emisiji Godina za pamćenje na HRT-u.

Nakon emisije dizajnerica je naišla na brojne kritike gledatelja koji su negodovali zbog njenog veselog raspoloženja. Na društvenim mrežama pisali su kako to "nije prikladno" s obzirom na to da joj je prije nekoliko tjedana preminuo suprug Jurica Popović. Međutim, mnogi nisu znali da je ova emisija snimljena mjesecima unaprijed.

"Emisija koja je sinoć prikazana na HRT-u, Moja najdraža godina, snimana je prošle godine 15.10. Tada nisam ni slutila da će tuga zavladati u mom životu. Stavljena je kao zadnja u serijalu, toliko mi je Hrvatska televizija mogla izaći u susret, ali, na moju žalost, morala je ići. Svima koji već jesu, ili će pisati komentare, poručujem - samo pišite ljudi, ako vas to veseli, veselje je zdravo, a moja tuga je moj štit", napisala je Matija na Facebooku.

Podsjetimo, Popović je preminuo krajem prosinca prošle godine u dobi od 65 godina. Pokopan je 30. prosinca na groblju sv. Ivana u Metkoviću. Od njega su se došli oprostiti brojni poznanici i članovi obitelji. Uplakana Matija Vuica u rukama je nosila fotografiju svog partnera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.