Gledatelji nezadovoljni Matijinim ispadanjem iz showa: Onaj Asim se opet izvukao

Foto: Instagram

NAKON sinoćnjeg ispadanja Matije Lovreca i Helene Bradavice u showu Ples sa zvijezdama mnogi gledatelji komentirali su da smatraju da je show trebao napustiti glumac Asim Ugljen te da je on gori plesač od Lovreca.

U četvrtoj epizoda showa Ples sa zvijezdama natjecanje su napustili Matija Lovrec i Helena Bradavica. Na društvenim mrežama nižu se reakcije na njihovo ispadanje, a stavovi su podijeljeni.

"Danas domeka lagano... Ne ide mu i bok", napisala je jedna korisnica nakon Lovrecovog nastupa, a brojni korisnici su imali slične komentare i nakon njegovog ispadanja. Ipak, bilo je i onih kojima je žao što su Matija i Helena napustili natjecanje, kao i onih koji su smatrali da su umjesto njih trebali ispasti Asim i Rebecca.

"Baš mi je žao. No netko je morao ispasti...", "Onaj Asim se opet izvukao. Mislim stvarno tip nema pojma, a ljudi i dalje glasaju za njega", "Sljedeći put treba Asim ispast prenaporan je s tim svojim kreveljenjem", "Slažem se, po meni i nije neki plesač", pisali su nezadovoljni gledatelji.

Asima spasili glasovi publike

Matija i njegova plesna partnerica Helena plesali su jive na koreografiju iz filma Pakleni šund, no nisu oduševili žiri svojom izvedbom te su dobili samo 19 bodova. Umjesto Nike, s Asimom je na pozornici plesala Rebecca na koreografiju inspiriranu filmom Groznica subotnje večeri, a Nika se javila putem videopoziva.

Asim je za svoju izvedbu cha cha cha dobio 20 bodova. Žiri mu je rekao kako je njegov ples bio netočan te da ne bi ni znali o kojem plesu se radi da nije bilo Rebecce. Gledatelji su glasovima spasili Asima i Niku, a show je napustio novinar Matija Lovrec.

"Ja bih volio da hrvatska javnost upamti jedno ime. A to je Mateo Cvenić", citirao je nakon ispadanja Matija Vlatku Pokos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.