Gledatelji opet bijesni zbog pobjednice TLZP-a: "Ovo je uvreda za Terezu, čak je i Gruica bila bolja"

 Foto: Twitter/Facebook

MIA ANOČIĆ VALENTIĆ pobjedila je u sinoćnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", no neki gledatelji nisu zadovoljni njezinim izborom i to su pokazali na društvenim mrežama.

Mijina izvedba Tereze Kesovije mnoge nije oduševila te smatraju da je bilo puno boljih kandidata poput Marija Rotha i već tradicionalno svima omiljene, Nives Celzijus. "Pod hitno mijenjati žiri,više su dosadili sa prepisivanjem bodova. Imaju li oni svoje mozgove. Fuj gade mi se do bola", "Ko gura ovu Miju... Ubila je Terezu sa svih strana... Katastrofa... Kako nju nije sram... Mia priznaj sama sebi da je to bila katastrofa svi ti se smiju...","Kakve mi to glumice imamo...nije ni cudo da nam kinematografija ide u p.m....ovo je uvreda za Terezu...kao da je histericna ludakinja....UZAS!!!!!", komentirali su neki gledatelji na službenoj Facebook stranici showa.

"Ovo je sramota što rade", "Čak je i Gruica bila bolja od nje", "Gledatelji se ispričavaju Terezi Kesoviji", dodali su drugi.

Mia je sinoć izvela pjesmu "Nima Splita do Splita", a žiri joj je rekao da je savršeno prenijela energiju Tereze Kesovije.

 Gledatelji TLZP-a nakon skoro svake epizode svoje su nezadovoljstvo žirijem, pogotovo Sandrom Bagarić, izrazili na društvenim mrežama. Smatraju da žiri nepravedno zakida Nives Celzijus i Marija Rotha, a daje "povlašten" tretman Miji Anočić Valentić i Ani Gruici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.