Glumac iz Krune otkrio zašto se više ne druži s princem Harryjem: "Rekao sam previše"

Foto: EPA

Engleski glumac Dominic West, koji u Netflixovoj hit seriji Kruna glumi kralja Charlesa III., jedno vrijeme bio je prijatelj s princem Harryjem. Dominic i Harry najednom su se prestali družiti, a sada je glumac otkrio koji je razlog tome.

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam rekao previše na jednoj konferenciji za novinare, pa nakon toga više nismo razgovarali", izjavio je West tijekom gostovanja u emisiji Sunday Morning na radiju Times. 

"Vjerojatno sam rekao previše"

Voditeljica Kate McCann htjela je da više toga ispriča o svom prekidu prijateljstva s Harryjem, nakon čega je glumac pojasnio da su se prestali družiti godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije Walking With the Wounded 2013. godine. Tada su putovali s ozlijeđenim veteranima kroz Antarktik.

"Mislim da su me pitali što smo napravili i što smo učinili da proslavimo kad smo stigli tamo i ja sam vjerojatno rekao previše", zaključio je glumac.

Dominic u seriji Kruna

Više pojedinosti nije želio otkriti, no strani mediji navode da Dominic misli na press-konferenciju iz 2014. "Harry je u velikoj mjeri bio dio tima. Čini se da se specijalizirao za izgradnju zahoda. Sagradio je ovu nevjerojatnu zupčastu strukturu s blokovima kao zaštitu od vjetra, a ona je imala čak i držač za toalet papir", rekao je na toj konferenciji.

West je ranije objasnio da Harryja nije mogao pitati za savjet kako da odglumi njegovog oca jer više od deset godina ne razgovaraju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.