Glumac iz Uvoda u anatomiju napao Katherine Heigl: Novac ne mijenja dostojanstvo

Foto: Press

BIVŠA zvijezda serije Uvod u anatomiju Isaiah Washington prozvao je na društvenim mrežama bivšu kolegicu iz spomenute serije Katherine Heigl. Njih dvoje su glumili zajedno na početku serije, a Washington je sada otkrio da mu je jednom prilikom rekla da mu nikada ne treba dozvoliti da javno govori. 

"Ova je žena jednom izjavila da mi 'nikad' više ne bi trebalo dopustiti da javno govorim. Svijet se tada složio s njom i prosvjedovao zbog mog posla. Volio bih da sam 2007. godine bio na Twitteru jer NIKADA neću prestati zagovarati slobodu govora", napisao je Washington uz fotografiju glumice.

"Ono što govori o vašoj snazi ​​su lekcije koje ste naučili i to što ste krenuli dalje u pozitivnom smislu", napisao mu je jedan pratitelj. 

"Naučio sam da sav novac nije dobar novac i nijedan novac ne može zamijeniti vaše dostojanstvo i integritet", odgovorio je Washington pratitelju. 

Ovo nije prvi put da se dvoje glumaca našlo u javnoj drami. Naime, Heigl je prethodno tvrdila da je Washington pokazao homofobno ponašanje prema njihovom kolegi T. R. Knightu na snimanju. U roku od nekoliko mjeseci ABC je objavio da Washington neće glumiti u sljedećoj sezoni serije. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.