Glumac Jesse Eisenberg otkrio zašto je gotovo u potpunosti nestao sa scene

Foto: YouTube

AMERIČKI glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima Društvena mreža, Zombieland i Batman vs. Superman, Jesse Eisenberg (39), gotovo je u potpunosti nestao sa scene posljednjih godina.

Eisenberg je slovio za jednog od najtalentiranijih mladih glumaca i uz nabrojene filmove glumio je u brojnim uspješnim blockbusterima, poput Justice Leaguea i Majstora Iluzije, a onda je odjednom drastično reducirao projekte.

Eisenberg, koji je utjelovio Marka Zuckerberga u Društvenoj mreži i notornog Lexa Luthora u Supermanu, radio je na samo četiri projekta u protekle tri godine. Zadnje što je snimao bila je Huluova serija Fleishman Is in Trouble, a prije toga je glumio u nekim indie filmovima.

"Fokusiran sam na iskustvo"

Jesse je u razgovoru za Esquire otkrio što se događa s njim posljednjih godina te rekao da mu nije važno kako će on izgledati na filmu, već mu je važno iskustvo koje stekne glumeći.

Upitan je zašto je počeo prihvaćati uloge u relativno anonimnim filmovima, a njegov je odgovor bio da prihvaća uloge koje ga uzbuđuju i želi glumiti likove čije bi živote i on sam želio živjeti.

"Radio sam s ljudima koji su glumili u mnogo filmova koji nisu bili baš uvijek najzabavniji. Ja ne gledam filmove u kojima glumim, samo se fokusiram na iskustvo koje ću steći i na lika koji ću igrati te na život s tim osjećajem", rekao je Eisenberg.

"Ne brine me završni produkt, više me brine hoće li to što radim biti uzbudljivo", zaključio je Eisenberg, koji priprema tri nova projekta. Riječ je o filmovima Manodrome, A Real Pain i The Medusa. Manodrome bi trebao izaći 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.