Glumac nakon uloge Dahmera: Gledao sam komedije kako bih si podigao raspoloženje

Screenshot: YouTube

EVAN Peters otkrio je da je morao gledati komedije poput Step Brothersa (eng. Luda braća) kako bi se vratio u radosno raspoloženje nakon što je glumio serijskog ubojicu Jeffreyja Dahmera. Glumac je na nedavnom panelu govorio o svom najnovijem uspjehu, Netflixovoj hit seriji Čudovište: Priča Jeffreyja Dahmera, koja je postala jedna od najgledanijih na platformi ikada.

Peters je govorio o načinu razmišljanja tijekom procesa ulaska u lik ozloglašenog kanibala iz Milwaukeeja i tome kako se uživljavao u ulogu. Nakon svega, glumac je rekao da je morao gledati komedije kako bi se oraspoložio. "Glumeći, htio sam dati 120 posto od sebe tijekom cijelog snimanja, pa sam duboko zaronio u crnilo i negativu."

"No kad je sve završilo, rekao sam si da je vrijeme za radosnije raspoloženje i do toga sam došao gledajući komedije i romanse. Vratio sam se obitelji i, da, gledao Step Brothers", rekao je Peters, prenosi The Hollywood Reporter.

35-godišnjak je priznao da je oklijevao s prihvaćanjem uloge Dahmera kad mu je ponuđena. Niecy Nash, glumica koja je igrala ulogu Dahmerove susjede Glende Cleveland, rekla je da se Peters držao podalje od ostatka glumaca i ekipe koja je radila na seriji.

"Ljudi su pitali kakav je Evan, a ja sam im odgovorila - stvarno nemam pojma. Bio je distanciran", rekla je.

Pročitajte više