Glumac uhvaćen kako se ljubi s 20 godina mlađom ljepoticom, njegova žena je shrvana

Foto: EPA-EFE/Getty Images

OŽENJENI glumac Dominic West uhvaćen je kako se ljubi s 20 godina mlađom kolegicom, glumicom Lily James, na ulicama Rima. Kako prenosi Daily Mail, izgledalo je kao da se ne brinu previše oko toga tko ih sve može vidjeti te su uživali u romantičnom vikendu.

Zajedno su razgledavali grad, vozili se na električnom romobilu, fotografirali se na svim važnim lokacijama te su ručali u restoranu u centru grada, gdje su ih paparazzi uhvatili kako dijele strastvene poljupce i zagrljaje.

Embed from Getty Images

West, koji je najpoznatiji po ulogama u serijama The Affair i The Wire, već je deset godina oženjen za dizajnericu Catherine Fitzgerald, s kojom ima i dvoje djece, ali o razvodu se službeno nisu oglasili. Glumac nije nosio vjenčani prsten tijekom odmora u Rimu.

Njegova supruga nije skrivala koliko je shrvana zbog cijele situacije. Izvor za spomenuti portal otkrio je da joj se slomilo srce kada je vidjela fotografije iz Rima.

"Mislila je da je njihov brak u redu i da su još uvijek zajedno", rekao je. "Zvala ga je na mobitel, ali joj se nije htio javiti. Ovo ju je šokiralo jer se dogodilo odjednom."

Embed from Getty Images

Lily James proslavila se ulogama u filmovima kao što su Pepeljuga, Baby Driver i Mamma Mia, a pet godina je bila u vezi s glumcem Mattom Smithom. Prekinuli su u prosincu prošle godine, ali su mediji uskoro počeli pisati o pomirenju, budući da je par karantenu proveo skupa. Međutim, čini se da ta ljubav nije potrajala, a Lily je brzo pronašla zamjenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.