Glumca napali zbog papira koji su njegovoj bivšoj uručeni usred govora: "Okrutno"

Foto: Profimedia

ZVIJEZDA serije Ted Lasso Jason Sudeikis (46) našao se na udaru kritike nakon što su njegovoj bivšoj partnerici Oliviji Wilde tijekom promocije njenog novog filma uručeni papiri vezani za skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

Olivia je taman držala prezentaciju za 4000 ljudi u publici CinemaConu u Las Vegasu kad su joj uručili omotnicu s oznakom "povjerljivo".

Kad je dobila omotnicu tijekom predstavljanja svog novog filma Don't Worry Darling, Wilde je upitala: "Je li ovo za mene?" Glumica je pismo otvorila tijekom svog izlaganja i pogledala o čemu se radi, a unatoč neugodnoj situaciji, svjedoci su rekli da se Wilde snašla kao prava profesionalka te je nastavila govoriti o svom novom filmu.

Mnogi su osudili tu situaciju, uvjereni da Sudeikis želi namjerno poniziti bivšu zaručnicu, s kojom dijeli dvoje djece, osmogodišnjeg Otisa i petogodišnju Daisy. Kako kažu, takav postupak je okrutan i neprimjeren.

"Ted Lasso je očito šupak", "Kretenski potez, Tede Lasso", "Nema šanse da je Ted Lasso ovo napravio", tri su komentara u kojima se glumca povezuje s likom koji glumi u seriji.

Drugi su istaknuli da se Sudeikis očito osvećuje jer je Wilde nakon prekida s njim započela vezu s deset godina mlađim Harryjem Stylesom.

"Bivša mi je poslala papire i sto posto znam da nema šanse da Sudeikis nije znao gdje će se i kad Oliviji papiri uručiti. Nema šanse. Lokacija i vrijeme dogovaraju se prije nego što se pošalje dokumente", pojasnio je jedan korisnik Twittera.

Izvori bliski glumcu tvrde da nije znao gdje će Wilde dobiti papire

Pročitajte više