Glumca zavela kolegica koja voli oženjene tipove, njegova žena našla seksi poruke?

Foto: Press

GLUMAC Dominic West nije jedini oženjeni kolega s kojim se povezuje glumicu Lily James. Izvori upoznati sa situacijom na snimanju filma Rebecca ispričali su za Daily Mail da se brak njenog kolege Armieja Hammera iznenada raspao nakon što je njegova supruga Elizabeth Chambers pronašla poruke i pisma žene koja se potpisivala kao Adeline.

>>Glumac uhvaćen kako se ljubi s 20 godina mlađom ljepoticom, njegova žena je shrvana

U to vrijeme taman se snimala Rebecca koju od srijede možete pogledati na Netflixu, a Lily James je na setu nosila ime Adeline te je upravo to ime pisalo na njenoj prikolici. 

Izvori tvrde i da je James otvoreno flertovala s Hammerom iako je znala da je oženjen i ima dva sina. U tom trenu njena veza s glumcem Mattom Smithom se gasila, a izvori tvrde da ju je Hammer očarao čim ga je upoznala.

>>Uhvaćena je s oženjenim glumcem, kritičari joj pljuju film: "Glup, gubitak vremena"

"Nije bila nimalo suptilna, a njemu se to sviđalo, nema sumnje. Stalno ga je dodirivala, dugo ga gledala duboko u oči... Dok je bio na snimanju radije je tjednima bio na setu umjesto da je otišao vidjeti obitelj koja je u to vrijeme bila u Britaniji", rekao je izvor.

Kad je Chambers otkrila strastvene poruke koje je Hammer razmjenjivao s misterioznom Adeline, svijet joj se srušio. Iako su ona i Hammer odlazili bračnom terapeutu kako bi spasili desetogodišnji brak, nisu uspjeli.

Nakon završetka snimanja Rebecce, Hammer se s obitelji vratio u Los Angeles, no nekoliko tjedana kasnije sam je došao u London.

"Elizabeth je bila slomljena. Proveli su 13 predivnih godina zajedno. Nije željela sve to odbaciti zbog jedne greške. Nije to zaslužila, ona je divna. Nije mogao poželjeti posvećeniju suprugu i bolju majku svojim sinovima", ističe izvor.

Planirala je da će nakon uspješne bračne terapije obnoviti zavjete, no tad je uvedena karantena. Otišli su na Kajmanske otoke, no nakon dva mjeseca izoliranosti Hammer je odlučio da odlazi u Los Angeles. Umjesto toga otišao je u Miami, a potom greškom supruzi poslao seksualno eksplicitnu poruku koju je namjeravao poslati drugoj ženi.

Tad je Chambers odlučila da više nema smisla spašavati njihov brak.

Objavili su na društvenim mrežama identična priopćenja o kraju braka, a kako mediji pišu, u papirima za razvod braka naveli su različite datume razvoda. Nagađa se da time Hammer želi smanjiti alimentaciju jer bi ona bila veća ako su u braku više od deset godina. Vjenčali su se u svibnju 2010., a on tvrdi da su se rastavili još u siječnju, dok ona navodi da je to bilo u srpnju.

Od srpnja pak nije vidio svoje sinove jer je Chambers odlučila ostati na Kajmanskim otocima. Zbog toga sad traži od suda da im dodjeli zajedničko skrbništvo kako bi se njegova bivša supruga vratila u Los Angeles, što ona ne želi.

Utjehu mu neće pružiti ni recenzije Rebecce. Hollywood Reporter film je nazvao "blještavom i mlakom melodramom", Time piše da je film "ponekad glup, a ponekad zatupljujući", dok Vulture piše da je "nesretan gubitak vremena".

"Za sada najupečatljivija priča s Lily James o odbačenoj supruzi ne može se naći na Netflixu, već u tabloidu Page Six", podrugljivo piše New York Post, spajajući Lillynu aferu s Westom i očito neuspješan film.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.