Glumica iz Baywatcha vrijeđala i tukla putnika u avionu zbog maske

Screenshot: Youtube

NAKON što su brojni svjetski mediji jučer prenijeli vijest o incidentu na letu američke aviokompanije Delta Air Lines, na kojem je jedna putnica napala putnika zbog toga što nije nosio masku dok je jeo, sada je otkriven i identitet putnice.

Riječ je o Patriciji Cornwall, poznatoj i kao Patty Breton, nekadašnjoj Playboyevoj zečici i glumici najpoznatijoj po ulozi u televizijskoj seriji Baywatch.

Incident se dogodio 23. prosinca, a žena je navodno udarila i pljunula 80-godišnjaka. Na snimci koja se proširila društvenim mrežama vidi se kako naređuje muškarcu da stavi masku na lice, dok je ona sama ne nosi za vrijeme incidenta.

"Stavi jeb*nu masku", derala se na muškarca, koji joj je odgovorio da ne mora nositi masku jer jede, a nakon toga joj je uputio uvredu.

Cornwall je kasnije uhićena u zračnoj luci u Atlanti, a naknadno je puštena uz jamčevinu od 20 tisuća dolara. Za sada se ne zna je li optužena, prenosi The Sun.

"Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tijekom leta. Situacije poput ove vrlo su rijetke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanje u našim zračnim lukama i u našim zrakoplovima", rekao je glasnogovornik aviokompanije za New York Post.

Cornwall je i prošli mjesec imala problema s policijom, kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.