Glumica postala hit Oscara zbog onog što je usred livea rekla voditelju optuženom za zlostavljanje

Foto: E!/Instagram

VODITELJ popularne mreže E! Ryan Seacrest nije imao lagan zadatak na sinoćnjim Oscarima. Naime, mreža je odabrala Ryana da vodi live prijenos s crvenog tepiha iako je nedavno doživio optužbe za seksualno zlostavljanje od strane svoje bivše stilistice Suzy Hardy.

Iako su mnoge zvijezde izbjegavale Ryana, među njima nije bila i glumica Taraji P. Henson koja se zaustavila i popričala s inače poznatim voditeljom koji je i prijašnjih godina pratio Oscare. "Svemir se pobrine za dobre ljude na svoje načine", rekla mu je u jednom trenutku znakovito i dodirnula mu bradu.

"Znaš što mislim?" dodala je, što su mnogi odmah protumačili kao posramljivanje voditelja. Ona je to kasnije porekla. "Učinila sam to da mu pokažem da treba držati glavu gore. Nije lako biti u njegovoj poziciji. Iako su optužbe odbačene, svatko može reći bilo što", rekla je kasnije, prenosi Daily Mail.

Voditelj je kasnije na Instagramu podijelio fotografiju s njom i napisao: "Samo za ljubav za moju prijateljicu Taraji..."

Ipak, njezina gesta privukla je mnogo pažnje na Twitteru. "Izgleda kao da će se potući s njim", "Upravo je bacila kletvu na njega", šalili su se neki. Neki su napisali i da je navodno voditelju s kojim je razgovarala nakon Seacresta rekla: "Odlično sam sad kad sam u tvom društvu..."

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Oscare, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Oscari 2018.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.