Glumica prohodala pet mjeseci nakon nesreće u prašumi: "Noga mi više neće biti ista"

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Ashley Judd u podužoj objavi na Instagramu ispričala je da je prohodala pet mjeseci nakon teške nesreće koju je doživjela u prašumi u Demokratskoj Republici Kongo. Naime, Ashley je tada zadobila četverostruki prijelom noge. 

"Moja noga više nikada neće biti ista. No došla sam daleko i preda mnom je nevjerojatan život. Bilo je svega, od osmosatne operacije do iscrpljujuće fizikalne terapije. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli u liječenju. Posebno sam se trudila zbog svoje obitelji i partnera", napisala je Ashley, između ostaloga, na Instagramu.

Veseli se napretku jer, kaže, do prije mjesec dana nije mogla ni pomaknuti svoje stopalo. Sada odlazi šetati u prirodu te je napomenula da će s time nastaviti. 

Podsjetimo, Ashley je prije pet mjeseci pala i teško se ozlijedila u afričkoj prašumi. U intervjuu s kolumnistom New York Timesa, Nickom Kristofom, priznala je da je pet sati ležala na tlu sa slomljenom nogom. Tada su joj u pomoć priskočili mještani, kojima je izuzetno zahvalna. 

"Bez moje braće i sestara iz Konga unutarnje krvarenje vjerojatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, dirnuta zbog svake osobe koja je doprinijela nečemu što je dalo život i spasilo duh tijekom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje", napisala je tada na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.