Glumica se pojavila u javnosti nakon što je otkrila da je u 4. stadiju raka

Foto: Gulliver/Getty Images

"ŽELIM da znate, tu sam, odlično sam", poručila je 70-godišnja Olivia Newton-John na dodjeli plesnih nagrada u Los Angelesu na kojoj su se prikupljala sredstva za borbu protiv raka. Iako su je neki mediji zbog loših dijagnoza već otpisali, glumica se, tvrdi, ne predaje.

"Bila je ovo izazovna godina, slomila sam krsnu kost i morala sam iznova naučiti hodati. Ali jaka sam, osjećam se dobro i obožavam svaki trenutak", izjavila je glumica za Entertainment Tonight. Ovo joj je treći put da se bori s rakom - pobijedila ga je 1992. i 2013., ali opet se razboljela 2017. godine. Ovog puta rak je metastazirao na kosti i nalazi se u tzv. četvrtoj fazi.

Nedavno je postala i promotorica kanabisa koji joj je, tvrdi, puno pomogao u borbi s bolesti. Sa suprugom trenutno provodi kampanju kojom traži da se kanabis legalizira u Australiji. "To nije droga. Vidite, u tom i jest problem. To je ljekovita biljka", rekla je nedavno i priznala da konzumira kanabis koji uzgaja njezin suprug.

Na humanitarnoj večeri se družila s još jednom holivudskom ikonom, 68-godišnjom Jane Seymour, najpoznatijoj po ulozi u serijalu o Jamesu Bondu te kultnoj TV seriji "Dr. Quinn: Žena vrač".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.