Glumica uvlačila žene u bizaran kult, prisiljavali su ih na spolne odnose

Screenshot: YouTube

AMERIČKA glumica Allison Mack (36) priznala je krivnju za sudjelovanje u radu seksualnog kulta NXIVM' čiji je vođa Keith Raniere (58). Osim Mack, optuženo je još pet osoba, a Raniere je uhićen lani u Meksiku, prenosi CNN.

Zvijezda Smallvillea optužena je da je s Raniereom zatočila žene i pretvarala ih u seksualne robinje koje su morale ugađati muškim članovima kulta. Osim što su bile prisiljavane na fizički rad i seks, žrtve su navodno bile i žigosane.

Raniere im je navodno na zdjelice tetovirao svoje inicijale i prisiljavao ih na rigorozne dijete jer obožava mršave žene. Allison Mack je u sektu namamio 2012. godine, a glumica je sudjelovala u ucjenjivanju žena i dovođenju novih.

Kult NXIVM u javnosti se prikazivao kao organizacija za samopomoć.

"Ovdje sam da se izjasnim krivom prije nego što to sud napravi. Moram preuzeti odgovornost za svoje ponašanje, žalim zbog svoje uloge u ovom slučaju", rekla je na sudu.

Mack je puštena na slobodu uz jamčevinu od pet milijuna dolara, a u slučaju da je osude, mogla bi dobiti i do 20 godina zatvora. Presuda će biti objavljena u rujnu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.