Glumica više od deset godina krila tešku bolest: Ne želim više živjeti u strahu

Foto: Profimedia

GLUMICA Emma Caulfield Ford (49), najpoznatija po ulozi Anye Jenkins u popularnoj seriji ”Buffy The Vampire Slayer”, više od deset godina skrivala je svoje zdravstveno stanje. Svoju dijagnozu nije rekla ni nekim bliskim prijateljima i obitelji pa tako ni kolegama s kojima je radila. Sada je u razgovoru za Vanity Fair po prvi put govorila o tome da boluje od multiple skleroze.

"Do 2010. godine nisam imala nikakvih problema sa zdravljem, sve do jednog buđenja. Imala sam osjećaj kao da mi u lijevoj strani lica imam milijune mrava koji mi hodaju po licu. Taj osjećaj je nestao. Shvatila sam da ne osjećam lice", prisjetila se glumica koja kaže da je nekon toga posjetila neurologa i otišla na magnetsku rezonancu:

"Sjećam se da sam snimala scenu, na sebi sam imala usku Herve Leger haljinu. Osjećala sam se fantastično. Potom sam vidjela da imam propušten poziv od doktora. Nazvala sam ga i tada mi je rekao da imam multiplu sklerozu. Svijet mi je stao. Rekla sam da to nije moguće, na što mi je on odgovorio da mogu tražiti drugo mišljenje. Bilo je to poput noćne more. Samo sam ga upitala: "Što da učinim? Moram se vratit na posao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.