Gobac ponovo pleše, "plavuša" Danijela Trbović pobijedila u specijalu "Plesa sa zvijezdama"

U NOVOGODIŠNJOJ emisiji "Plesa sa zvijezdama" nastupili su parovi koji su na neki način obilježili proteklih šest sezona te se natjecali za prvo mjesto. Pobijedili su Danijela Trbović, za tu priliku pretvorena u plavušu, te Nicolasa Quesnoita. Par je plesao Slowfox. "Izgledalo je vrlo internacionalno, velike pohvale onome tko je radio koreografiju. Siguran sam da je Danijela imala malo prstića u tome. Ne morate se penjati na osmi kat, možete odmah na deseti", rekao im je Davor. "Pohvalio bih Nicolasa, koreografski je to napravio fantastično", rekao im je Dinko. "Dobro vam stoji ova svijetla varijanta. Ukupan dojam je bio odličan, bili ste i prije takvi, sve skupa je bilo dobro. I jedan i drugi ste dobar materijal za ples", rekao im je Dinko.



Gobac je plesao "kao da je vježbaona aerodromu"

Na plesno podiju ponovo se našao i Davor Gobac sa svojom plesnom partnericom Tamarom Despot. Gobac je još jednom svojim nastupom razveselio publiku, ali i žiri, a u emisiji se prisjetio i kako je uvijek plakao kada je morao dolaziti na plesne probe. S Tamarom je plesao Quickstep. "Početak je bio izvrstan, rad nogu je bio fantastičan, kao i skok. U sredini ste izgubili partnericu, znam je da je teško da dođe od glave do nogu", kaže Dinko. "Jedan je dio bio kao da ste vježbali na aerodromu, neki su dijelovi ličili na drmeš", rekao mu je  Davor. "Ovo je bilo kao da ste plesali jelenji korak, stvarno je izgledalo kao da ste se u Croatia Airlinesu zaposlili", smijao se Elio.



Seksi Mila Horvat je otplesala omiljenu joj sambu

Mila Horvat je u "Plesu" bila poznata kao jedna od seksi natjecateljica, a i u novogodišnjem specijalu se pokazala u takvo izdanju. S Robertom Schubertom je plesala sambu, koju obožava. "Vaša samba je kao automobil koji nakon nekog vremena odvedete na turiranje. Onda neki dijelovi imaju veću brzinu i žešći su, u nekim dijelovima i malo previše snage, a premalo kočnica", rekao joj je Davor, a Dinko je pohvalio njezi rad bokova.


U showu su nastupili i Sanja Doležal te Hrvoje Kraševac. Plesali su engleski valcer i dobili same pohvale od žirija. Mario Valentić i Ana Herceg su plesali jive. "Predivno je Ana složila koreografiju, a izgleda kao božica i pleše kao božica. Mario, vidim da je ostalo nešto od onoga što je bilo, još si u solidnoj kondiciji za ovaj ples, ali više sam gledao Anu", rekao im je Dinko. U specijalu su se natjecali i Žarko Radić s Ivanom Antinac te završili na posljednjem mjestu.

1. mjesto Danijela i Nicolas
2. mjesto Mario i Ana
3. mjesto Sanja i Hrvoje
4. mjesto Mila i Robert
5. mjesto Davor i Tamara
6. mjesto Žarko Radić i Ivana Antinac

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.