Godinama se bori s cistama pa ju je muž fotkao da joj pokaže kako zaista izgleda

Foto: Instagram

KAD JE Samantha Caracci počela osjećati snažne bolove u leđima, trbuhu i nogama, pomislila je da je pretjerala s vježbanjem. Ipak, posjetila je liječnika za svaki slučaj, a ustanovljeno je da ima ciste po maternici i jajnicima.

"Od rođenja mog posljednjeg djeteta tijelo mi je u rasulu. Dobivam ciste svakih 2-3 tjedna, a liječnici ne znaju zašto. Isprobala sam različite metode kontracepcije, ali ništa ne usporava njihov razvoj. Uklonili su mi lijevi jajnik i jajovod, kao i žučni mjehur koji je otkazao zbog kontracepcije", opisala je za Metro.

Osim što se bori sa snažnim bolovima te je ostala bez lijevog jajnika, Samanthi su prije nekoliko tjedana rekli da ima "veliku masu" na desnom jajniku.

"Išla sam specijalistu koji mi je trebao reći kako nastaviti s liječenjem. Nekoliko tjedana kasnije, Rob i ja smo trebali ići na spoj, no završili smo na hitnoj jer me sve boljelo. Rekli su mi da je masa još uvijek tamo i da moram specijalistu. Stigli smo doma iz bolnice, a ja sam plakala. Osjećala sam se ružno, uplašeno, slomljeno, kao da me tijelo izdalo", ispričala je.

Suprug je nije vidio takvom.

"Rekao mi je: 'Dođi da te fotkam pa da ti pokažem koje su stvari na tvom tijelu lijepe'. Sjeli smo i počeo mi je govoriti što mu se sve sviđa. To je muškarac kojeg zaslužujete. Muškarac koji će biti tu za vas kad ste na dnu, utješiti vas i reći vam da ste savršene", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.