Nakon ismijavanja uklonjen je natpis na graničnom prijelazu između Srbije i Rumunjske

Foto: Reddit

UKLONJEN je natpis na graničnom prijelazu između Srbije i Rumunjske nakon što je fotografija koja prikazuje tablu s granice objavljena na Redditu te je postala predmet ismijavanja na ovoj društvenoj mreži, piše Nova.rs.

Riječ je o tabli koja se nalazila na biciklističkoj stazi, a sadržavala je poruke na srpskom i engleskom jeziku. Na tabli je velikim slovima bilo ispisano "Doviđenja", a umjesto "Goodbye" na engleskom je pisalo "Good By". Osim toga, bila je ispisana i duhovita poruka upućena biciklistima koji napuštaju Srbiju.

Ekipa na Redditu bila oduševljena

"Napuštate Srbiju. Ne plačite što je prošlo - radujte se što se desilo. Želimo vam da vaš bicikl uvijek ima gume pune zraka i da lanac na njemu uvijek bude spreman da prenese vaše snove na puteve i staze. Lijepo se kotrljajte u divnoj Rumunjskoj", pisalo je u poruci.

No netko je opet imao problema s prijevodom jer je umjesto riječi za lanac (eng. "chain") na tabli napisano "shain", što je oduševilo ekipu na Redditu, a zabavnih komentara nije nedostajalo. Reakcije na tablu možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.