Gordon Ramsay i supruga zajedno su 27 godina, sada su otkrili kako održavaju brak

Foto: Instagram

Poznati kuhar Gordan Ramsay (57) i njegova supruga Tana u braku su 27 godina i imaju šestoro djece. Prilikom gostovanja u podcastu Happy Mum Happy Baby, 50-godišnja Tana je ispričala kako su za prošlogodišnju godišnjicu braka uveli jednu rutinu. Naime, dogovor je da će jednom mjesečno otići u kazalište, a tri puta mjesečno imaju organiziran spoj gdje sami uživaju. No imaju i jedno pravilo kojeg se pridržavaju, a to je da se moraju elegantno obući i ne smiju nositi tenisice. 

Objasnila je da su se za vrijeme pandemije koja je vladala navikli nositi tenisice te da sad to žele promijeniti. "Moram obući lijepu haljinu i štikle, a Gordon mora nositi odijelo i odgovarajuće cipele", rekla je Tana te dodala da uživaju u tim trenucima.

"Kvalitetno provodimo vrijeme zajedno"

"Odemo na večeru i pričamo o svemu, tada su nam razgovori najbolji. Pričamo o nama, o djeci, ali ne samo o djeci", našalila se Tana. Uvjerena je da je upravo ovo pravilo jako poboljšalo njihov odnos. 

Gordon Ramsay je također za People govorio o tome kako održavaju svoj brak pored toliko obaveza koje imaju. "Spojevi su nam ključni, bilo da se radi o kinu ili samo običnoj vožnji autom. Imamo jako malo vremena, ali ga provodimo kvalitetno, a to je najbitnije", rekao je poznati kuhar. 

Prije devet mjeseci par je dobio kćerkicu Jesse, a imaju i 5-godišnjeg Oscara, 22-godišnju Tilly, 24-godišnje blizance Holly i Jacka te 26-godišnju Megan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.