Gospoda dolaze na male ekrane u ekskluzivnoj TV premijeri!

Foto: Press

REDATELJ i scenarist Guy Ritchie, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši, donosi sofisticiranu akcijsku komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. 

TV premijeru ove hvaljene akcije s izvanrednom glumačkom postavom moći ćete pogledati 12. prosinca na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Priča prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij. 

Glumačku ekipu predvodi Matthew McConaughey, a ostatak glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant. Ne propustite odličnu subotnju zabavu u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu! Za više informacija o rasporedu i ostalim TV premijerama posjetite službenu web stranicu CineStar TV Channels grupacije: www.cinestartvchannels.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.