Grašo o kumstvu s Rađom: Najsmješniji je bio trač da smo on i ja u vezi

Foto: Instagram

Pjevač Petar Grašo i bivši košarkaš Dino Rađa dvostruki su kumovi. Grašo je Rađi bio kum na vjenčanju s Viktorijom, a Rađa mu je kumstvo uzvratio kad se Grašo oženio s Hanom. 

Grašo je sada za In magazin govorio o njihovom prijateljstvu i kumstvu te se osvrnuo na glasine koje su prije kružile o njima. 

"Najsmješnije je bilo to kad je bio taj jedan trač da smo on i ja u nekoj vezi. Najviše što smo se svađali je bilo, da je to istina, tko bi bio mama, a tko tata. To su bile najveće svađe. Ljudi su oko nas plakali od smijeha", rekao je glazbenik.

Često objavljuju zajedničke fotografije

Rađa i njegova supruga vrlo su bliski s Grašom i Hanom. Na njihovim društvenim mrežama mogu se naći brojne zajedničke fotografije. Dino je nakon Haninog i Petrovog vjenčanja objavio fotografije s mladencima uz opis: "Oženija se Petar Grašo. Ima li dalje?"

S obzirom na to da je prekid Graše i njegove bivše partnerice Danijele Martinović, s kojom je bio u vezi 24 godine, iznenadio regiju, Rađa je jednom prilikom stao u obranu svog prijatelja i kuma. Ispod objave sa svadbe Hane i Graše jedna pratiteljica komentirala je da joj je "žao jadne Danijele".

 "A zašto? Ona je otišla od njega", odgovorio je Rađa na to.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.