Grašo: Raduje me da su odabrali moju pjesmu, ali nisam dobio 15.000 eura

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL / Screenshot: YouTube

NEVENA BOŽOVIĆ, srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, udala se za crnogorskog pilota Nikolu Ivanovića nešto prije samog natjecanja, a mediji su se raspisali o njoj i njenom velikom danu.

Tako su srpski mediji pisali kako je luksuzna svadba mladence stajala 70 tisuća eura, odnosno oko 520 tisuća kuna, a da je vjenčanju prisustvovalo oko sto uzvanika. Također, srpski Blic tvrdi kako je Nikola po Neveninoj želji za vjenčanje angažirao Petra Grašu kojem je za pjesmu "Ako te pitaju", za prvi ples mladenaca, iskeširao vrtoglavih 15 tisuća eura (oko 111 tisuća kuna).

Vjerujući u istinitost tih informacija, i Index je prenio te navode, no u kontaktu s Petrom Grašom doznali smo da nisu istiniti.

"Raduje me što su gospođa Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu 'Ako te pitaju' za svoj prvi ples. Nažalost, moram demantirati vijest da sam svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želim sve najbolje u daljnjem privatnom i poslovnom životu", rekao nam je Grašo.

Inače, Nevena se sinoć izvedbom pjesme "Kruna" plasirala u finale natjecanja u izraelskom Tel Avivu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.