Grašu na koncertu podržali punica i šurjak. Jelena Rozga uživala s Maksimom Mrvicom

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

BROJNI poznati Splićani pojavili su se sinoć na koncertu Petra Graše u Splitu, kojim je otvoreno 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. Glazbenika je došla podržati njegova supruga Hana Huljić, kao i njezini majka Vjekoslava i brat Ivan.

Jelena Rozga pojavila se u društvu pijanista Maksima Mrvice, koji se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, ali i prošle je godine snimljen na Grašinom koncertu u zagrebačkoj Areni. Mrvica je inače blizak s Hanom, koja je bila dio njegovog benda na turneji po Aziji 2015. 

Grašo dio koncerta posvetio Oliveru

Grašo je sinoć otpjevao svoje najveće hitove, dio koncerta posvetio je Oliveru Dragojeviću, a prisjetio se i Kemala Montena, piše Dalmatinski portal. Glazbenik je izveo i svoj novi duet s Ninom Badrić Nemoj.

"Svi su koncerti lipi, ali doma su posebno pri srcu. Gdje god sviram uvijek kažem da je moj put bio lak, na startu sam pobijedio na Splitskom festivalu. Eto nas nakon 27 godina pjevamo skupa, svih generacija vas je u publici, i zato vrijedi biti Petar Grašo. Hvala vam što jeste i što ćemo vjerujem biti još puno godina zajedno", poručio je Grašo publici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.