Grimes je htjela nazvati dijete koje ima s Muskom interpunkcijskim znakom

Foto: Profimedia

GRIMES, pravim imenom Claire Boucher, nedavno je na svom Twitter profilu otkrila bizarno ime koje su ona i Elon Musk htjeli dati svojoj kćer, no vlada ga nije htjela priznati.

Bivša partnerica Elona Muska s milijarderom ima dvoje djece s jedinstvenim imenima, sina po imenu X AE A-XII i kćer Exu Dark Sideræl. Glazbenica je u četvrtak objavila rijetku fotografiju svoje kćeri te pojasnila kako se trebala zvati Upitnik, odnosno njeno ime trebalo je biti samo interpunkcijski znak.

?

Pojasnila je kako vlada nije htjela priznati interpunkcijski znak kao ime pa su joj odlučili dati nadimak "Y", odnosno "Zašto?"

"Sada je 'Y' ili 'Zašto?" ili samo '?' (ali vlada to neće priznati). Radoznalost, vječno pitanje... i slično", napisala je.

Njihova kćer Y je predstavljena svijetu prošle godine kada je Grimes otkrila za Vanity Fair da je dobila drugo dijete s Muskom putem surogata. Tada je otkrila da kćer želi držati dalje od očiju javnosti, za razliku od sina X-a koji se često pojavljuje na pozornici s tatom.

"Najbolja situacija ovdje je da ja treniram djevojku, a on dječaka", izjavila je tada.

X Æ A-XII

Podsjetimo, slična im se stvar dogodila sa sinom X-om čije je izvorno ime trebalo glasiti "X Æ A-12", no zbog kalifornijskog zakonu o imenovanju bili su prisiljeni promijeniti njegovo ime u "X Æ A-XII."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.