Hailey Bieber traži nove zaposlenike, evo kolike su plaće

Foto: Instagram

Hailey Bieber trenutno zapošljava i traži zaposlenike u marketingu za svoj popularni skincare brend Rhode. Njezin brend je ostvario velik uspjeh na društvenim mrežama te ga trenutno čini jednim od najpopularnijih skincare i kozmetičkih brendova.

@imhannahcho why r these @rhode skin so creamy and divine 😩 i also noticed that they were made in korea so i mean 😏🇰🇷 its like kbeauty or something #rhode #rhodeblush #makeupreview ♬ original sound - hnh 🎀
@rhode @Mia Moore ♬ original sound - rhode skin

Djevojke diljem svijeta naručuju njezine proizvode, a ovoga tjedna Hailey je otvorila i svoju prvu pop-up trgovinu u New Yorku, koja će biti otvorena do 3. srpnja. TikTokom se šire videi ogromnih redova za ulazak. Mnoge djevojke dolaze u zoru i satima čekaju da uđu.

@starzjos That was crazy but at least i got the special blush😛🤷‍♀️ 7/10 cause if the long line #like#viral#blowup#fyp#foryou#makeup#rhode#nyc#soho#pop-up#haileybieber @rhode skin ♬ Walking On a Dream - Empire of the Sun
@katiehnyc 2.5 hours to go!!! 🥹 #rhode #rhodenycpopup #rhodepopup #haileybieber #sohopopup #nycpopup ♬ BIG UP - INJI

Plaćaju se i stažisti

Na službenoj stranici njezinog brenda Rhode objavljena su otvorena radna mjesta s iznadprosječnim plaćama. Primjerice, za poziciju Creative Content producenta traži se kreativnost i pet godina iskustva, a godišnja plaća je između 110.000 i 130.000 dolara, ovisno o iskustvu i kompetencijama. Za usporedbu, prosječna plaća u Los Angelesu prema Average Salary Surveyu iznosi oko 90.000 dolara.

Također, otvorena je pozicija u influencer marketingu koja zahtijeva četiri godine iskustva i nudi plaću od 80.000 do 100.000 dolara godišnje.

Zanimljivo je da zapošljava i stažista, asistenta u marketingu, s plaćom od 18 dolara po satu. Mnogi su na TikToku izdvojili upravo ovu poziciju i usporedili je s Kardashiankama. Naime, tijekom godina i brojnih firmi koje su Kardashianke imale često su isticale da one nisu plaćale svoje stažiste.

@indigoreports Hailey Bieber is hiring with huge wages #haileybieber #celebrity #celebrities #foryou #vrial #popculture #trending #celebritynews ♬ Suspicious, slow and simple song - Kohrogi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.