Haljina koja je nasmijala internet: Vidite li vaginu na njoj?

Foto: Facebook

WAYNE by Wayne Cooper slovi za jednog od najpopularnijih australskih modnih brandova, ali njihova "Sahara print" haljina je uspjela doći u centar svjetske pozornosti na način na koji on to sigurno nije zamislio.

Nakon što je na Facebook stranici "School Mum" jedna mama objavila fotku na kojoj pozira u haljini, počeli su pljuštati duhoviti komentari: uzorak na haljini, naime, podsjeća na - vaginu.

"I tako sam danas kupila ovu haljinu jer mi se stvarno svidjela... Došla kući i odjenula je za mog supruga, a možete li pogoditi što je rekao?" Napisala je uz hashtagove "DressFail" i "OnceYouSeeYouCantUnsee".

Fotka je vrlo brzo prikupila više od 8500 komentara, a svi se slažu da 219 dolara vrijedna haljina svojim uzorkom neodoljivo podsjeća na ženski spolni organ.

"Moj je suprug zove ples 7 vagina", "Je li to vagina na tvojoj haljini ili si samo sretna što me vidiš?", "Tko zna da li se i prodavači zabavljaju na račun kupaca ove haljine", samo su neki od komentara na dizajnerski promašaj koji je nasmijao internet.

 

So I bought this dress today from MYER because I really liked it ... I got home and put it on for hubby and any guesses first thing he said?? 󾌴󾌴󾌴 #dressfail #onceyouseeyoucantunsee

Posted by School Mum on Sunday, 25 October 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.