Hana komentirala priče da ona i Grašo čekaju drugo dijete: Svi se uhvate za to...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

HANA HULJIĆ komentirala je nedavne priče da ona i Petar Grašo čekaju drugo dijete.

''Ne čekamo. Ja jednostavno ne volim uopće kad se takvo nešto piše i uopće ne volim odgovarati niti išta komentirati jer se onda svi uhvate za to, nego samo šutim i pustim da prođe jer, ne znam više, valjda ljudi jednostavno izmišljaju što bi danas mogli pisati da bude zanimljivo'', rekla je Hana u razgovoru za InMagazin.

Otkrila je i kako se snašla u ulozi majke.

''Pa ja mislim da sam se ok snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama", rekla je i dodala da joj oko malene Albe puno pomaže majka Vjekoslava, ali i suprug Petar.

''Ma prekrasan je u svemu, stvarno. Blagoslovljena sam da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji'', ispričala je Hana.

Godinu i pol nakon što je na svijet donijela kćerkicu Albu, Hana Huljić Grašo predstavila je autorsku skladbu ‘Moon‘ i svoj novi projekt: dječje pjesme. U intervjuu za IN Magazin mlada kantautorica je našem Gordanu Vasilju otkrila kako su se Petar i ona snašli u ulozi roditelja te odgovorila na glasine da čekaju drugo dijete. 👀👼

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 3. siječnja 2024.

Podsjećamo, Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. godine, a kćer Albu dobili su u srpnju iste godine. Nedavno je priče o drugom djetetu komentirao i Grašo.

>>Hana Huljić Grašo: Alba pjeva otkad je imala osam mjeseci

Pročitajte više