Hanka Paldum javila se iz karantene, bila je u kontaktu sa zaraženim pjevačem

Foto: Instagram

PJEVAČICA Hanka Paldum povukla se u samoizolaciju nakon što je shvatila da je bila u kontaktu sa zaraženim kolegom. 

Hanka je s pjevačem Berinom Buturevićem, za kojeg je objavljeno da je pozitivan na koronavirus, nastupala 11. ožujka u Konjicu u Bosni i Hercegovini, piše Dnevni Avaz

Nakon što je saznala za njegovu dijagnozu, Hanka je kontaktirala liječnika, ali i ostale kolege s kojima je bila u kontaktu. Trenutno se nalazi u samoizolaciji, a namirnice joj dostavlja zet Elvis. 

Pjevačica se na Instagramu javila svojim fanovima i rekla da se osjeća dobro te ih ohrabrila da se drže u ovim teškim vremenima. 

"Možemo izdržati ovo, pa izdržali smo i gore stvari u ratu, kada nas je sa svakog ćoška vrebala granata, geler ili snajper. I tada smo nekako uspjeli da se sačuvamo, a da to ne učinimo sada kada imamo i struju, vodu, a i da sada nemamo hrane, pa možemo živjeti uz nešto osnovno. Ne treba paničiti, jer time ljudi sebi stvaraju psihozu i nervozu", poručila je Hanka. 

Pjevačica se također oglasila i nakon potresa u Zagrebu te uz fotku na kojoj pozira na Zrinjevcu, poslala riječi podrške Zagrepčanima. 

"Dragi moj Zagrebe, dragi Zagrepčani, dragi moji prijatelji, užasna vijest koja je zadesila našu hrvatsku Metropolu, naš prelijepi grad, gledajući prestrašne prizore, jeza koja obuze moje tijelo, suze potekoše, što bi znak, da duše komuniciraju. Dragi moji prijatelji, vaša tuga i bol su u našim srcima. U ovim teškim trenucima,Sarajevo, Bosna i Hercegovina i cijeli svijet je uz vas dragi moji, uz naš Zagreb, uz cijelu Hrvatsku. Molim Svevišnjeg Gospodara Svjetova, da nas primi pod svoje okrilje, da nas zaštiti teških iskušenja i katastrofe, da ublaži patnju i bol svakog čovjeka, da spusti mir u naša srca i cijelom ČOVJEČANSTVU NA OVOJ PLANETI ZEMLJI. Voli vas vaša Hanka", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.