Harmonija u crnom: Igor i Andrea održali i drugu probu za Eurosong

IGOR CUKROV i Andrea Šušnjara, okruženi s četiri prateća vokala i zavijeni u tminu započeli su drugu probu svoje pjesme "Lijepa Tena" za ovogodišnji Eurosong. Plava pozornica, cvjetni efekti i vjetar upotpunili su izvedbu hrvatskih predstavnika odjevenih u crno. Jedino je Andrea nosila potpuno bijelu haljinu.

Proba je prošla znatno bolje od prve, budući da su Igor i Andrea bili jako uvjerljivi i harmonični, javlja Eurovision.tv. Pored hrvatskih, danas su drugu probu, a potom i konferenciju za medije održali i predstavnici Rumunjske, Finske, Portugala, Malte, Bosne i Hercegovine, Irske, Latvije, Srbije, Poljske, Norveške, Cipra i Armenije.

Svi su zadovoljni današnjom probom

Jedan Irac je nastup Hrvatske komentirao na sljedeći način: "Hrvatska je jedna od vrlo vjerojatnih finalista, a po meni je nakon današnje probe moguće i više", piše Eurosong.hr. Odjeću koju su nosili na današnjoj probi, Igor, Andrea i prateći vokali neće nositi 14. svibnja na drugoj polufinalnoj večeri, za kada im kreativni tim vođen Viktorom Dragom priprema poseban outfit.

Igor Cukrov je na konferenciji za novinare, upitan kako podnosi pritisak koji nosi pojavljivanje na sceni, odgovorio: "Imam svoje osobne tehnike koje me opuštaju, meditiram, zamišljam lijepe slike u glavi. Događaj poput ovoga može biti stresan, ali me ove metode opuste", piše također Eurosong.hr. Pored toga, cijela je hrvatska delegacija na Eurosongu, na čelu s Aleksandrom Kostadinovim, izjavila kako je zadovoljna današnjom probom.

I.M.L.
Foto: Eurovision.tv

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.