Harryja Stylesa povezuju s anđelicom Victoria's Secreta. Tko je ona?

Foto: EPA/Instagram

PJEVAČ Harry Styles izgleda ima određeni tip žena koje mu se sviđaju - manekenke. Nakon Emily Ratajkowski, Harryja sada povezuju s Candice Swanepoel, anđelicom Victoria's Secreta. 

"Harry je jedna od najvećih svjetskih glazbenih superzvijezda pa ne čudi da supermodeli izlaze s njim. Ima povijest s modelima Victoria's Secreta i povezivan je u prošlosti s još šest drugih", rekao je izvor za The Sun.

"Candice je jedna od najuspješnijih anđelica Victoria's Secreta i Harry bi bio sretan čovjek da joj se uspije udvarati", dodaje izvor.

Harry i Candice upoznali su se 2017. kada je on nastupio na reviji brenda donjeg rublja u Šangaju.

Tko je Candice Swanepoel?

34-godišnja manekenka jedna je od najpoznatijih Victorijinih anđela. Prema Forbesu je osmi najplaćeniji model na svijetu, a modnim pistama šeće od svoje 15. godine. Radila je za Hugo Boss s Gigi Hadid i Paris Hilton. 

Osim što zarađuje od revija, već godinu dana vodi svoju tvrtku za bikinije Tropic of C's koja, pogađate, izbacuje samo minijaturne komade odjeće.

S bivšim zaručnikom i modelom Hermannom Nicolijem ima dvoje djece, sinove Anacu (6) i Ariela (4). Zaruke su službeno objavili 2015., ali su se razišli tri godine kasnije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.