Hawk tuah cura organizirala party i naplaćivala ulaz. Evo što će učiniti s novcem

Foto: Instagram

Haliey Welch (21), poznatija kao hawk tuah cura, prošlog je tjedna organizirala veliku zabavu u New Yorku, a ulaznice su koštale 45 eura. Zarađenim novcem od ulaznica tvrdila je da će kupiti pizze koje će podijeliti beskućnicima, piše Page Six.

Na zabavi je rekla da će zarađeni novac dati u dobrotvorne svrhe te da će njezin fokus biti "životinje i davanje pizze beskućnicima".

Dobro zarađuje nakon slave

Već su ranije strani mediji pisali o tome da Haliey zarađuje 30 tisuća dolara za pojavljivanje na nekom događaju. Prije slave Haliey je radila u tvornici te se svaki dan budila u četiri sata ujutro da bi otišla na posao. Živjela je s bakom i nikada nije letjela avionom.

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz malog gradića u Tennesseeju, koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.

Zbog svoje nagle slave, Haliey je nedavno istaknula da se "jako boji" kada je sama u javnosti. "Paranoična sam da me ne otmu ili tako nešto. Vrlo sam paranoična zbog toga. I mala sam, tako da se ne mogu obraniti od velikih ljudi", poručila je Haliey. Požalila se da joj se jako često javljaju muškarci koji od nje traže fotke stopala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.