Hawk tuah cura pohvalila se: Pokrenula sam novi projekt, ovo je moj životni san

Screenshot: X

HALIEY Welch, djevojka iz gradića Belfasta u Tennesseeju, poznata kao hawk tuah djevojka, postala je viralna senzacija nakon što se krajem lipnja na društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet. 

22-godišnja Hailey sada je objavila na društvenim mrežama da je pokrenula novi projekt i tako ostvarila svoj veliki životni san. 

Zaklada za pomoć životinjama 

"Pokrenula sam zakladu za životinje! Paws Across America je ovdje! Otkad se moj život toliko promijenio, shvatila sam da mora postojati razlog za to. Dok sam odrastala, jedina konstanta u mom životu bili su moji kućni ljubimci i oni su mi pomogli da preživim toliko toga", objasnila je te dodala da će svoj novostečeni novac iskoristiti kako bi pomogla životinjama. 

Pratitelji pohvalili njezin potez 

Haliey je navela da je misija njezine zaklade podići svijest i pružiti financijsku pomoć dobrotvornim udrugama za životinje u SAD-u, a u snimci je pokazala kako je kupila razne potrepštine i odnijela ih u azil u gradu Lewisburgu u Tennesseeju.  

Njezina snimka prikupila je više od 338 tisuća pregleda na X-u, a brojni pratitelji pohvalili su njezin potez. 

Podsjetimo, otkako je postala viralna, Haliey dobiva razne ponude te se ranije obračunala s prevarantima koji pokušavaju iskoristiti njezinu slavu. Nedavno je otkrila da je odbila repera Yung Gravyja, koji ju je pozvao na spoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.