Hawk tuah cura pokrenula podcast: "Pitali ste što slijedi. Pa evo ga"

Foto: Instagram

Nakon što je postala viralna senzacija Haliey Welch, poznatija kao hawk tuah cura, vodit će podcast pod nazivom Talk Tuah. Prva epizoda bit će premijerno prikazana 10. rujna na društvenim mrežama, a svaki tjedan izlazit će nova epizoda.

"Ona je prava superzvijezda"

U prvoj epizodi gost će biti američka komičarka i glumica Whitney Cummings, dok će kasniji gosti biti influencer Josh Richards te Jake Paul.

"Haliey Welch je prava superzvijezda, a njezina karizma, jedinstvena perspektiva i prirodna povezanost s publikom čine je savršenim izborom za našu platformu. Talk Tuah će donijeti svjež i dinamičan glas našem sadržaju, i jedva čekamo da se naša publika i sponzori povežu s Haliey na autentičan način", poručio je Mike Denevi, voditelj medijske tvrtke Betr.

"Svi ste pitali, 'što slijedi?' Pa, evo ga! Tako sam zahvalna što imam svoj vlastiti podcast gdje ćete otkriti pravu Haliey Welch", poručila je.

Snimka koja ju je proslavila 

Podsjetimo, Haliey je djevojka iz gradića u Tennesseeju koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.