Helen Mirren u osmom desetljeću života objavila selfie bez trunke šminke

Foto: Instagram

HELEN MIRREN jedna je od najvećih glumica svih vremena te aktivna korisnica društvenih mreža. Uoči dodjele nagrada Oscar objavila je selfie na kojem nema ni trunke šminke. Iako je svojedobno priznala da u mlađim danima nije voljela puno toga na sebe, danas se ova oskarovka osjeća potpuno ugodno u svojoj koži.

"Nisam se osjećala lijepom. Postoje lijepi ljudi, a ja sam bila dovoljno objektivna da znam da ne spadam među njih", rekla je.

U intervjuu iz 1975. godine, koji se prošle godine širio društvenim mrežama, tada 30-godišnja glumica razgovarala je s voditeljem Michaelom Parkinsonom, koji joj je postavljao prilično neugodna pitanja o njenom tijelu.

"Smatrate li da vas vaša 'oprema' sprječava u tome da postanete uspješna glumica", pitao je Parkinson glumicu, koja nije skrivala zbunjenost njegovim pitanjem.

"Voljela bih da mi objasnite što mislite pod opremom", odgovorila mu je ona.

"Mislite na moje prste?", nastavila je.

Parkinson je pojasnio da je mislio na njenu figuru, na što ona odgovara: Zato što ozbiljne glumice nemaju velike grudi?".

On potom iznosi svoje mišljenje da grudi mogu skretati pozornost publike s izvedbe.

"Ah", uzvratila je Helen preokrećući oči.

"Ne mislim da je to nužno istina. Vaša izvedba je loša ako su ljudi opsjednuti veličinom vaših grudi ili bilo čega drugoga. Nadam se da će izvedba, predstava i odnos svih na pozornici i svih iz publike nadvladati takva dosadna pitanja", odgovorila mu je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.