Helena Livaković zanimljivim modnim detaljem privukla pažnju na utakmici

Foto: Igor Kralj/Pixsell/Goran Stanzl/PIXSELL

MEĐU crveno-bijelim kockastim kombinacijama, na tribinama u Kataru tijekom utakmice između Hrvatske i Brazila isticala se lijepa Helena Livaković u zelenom vratarskom dresu svoga supruga Dominika Livakovića.

Isti dres je izabrala i za nedavni susret Hrvatske i Japana, ali tada ga je iskombinirala uz traperice i dizajnersku torbicu luksuznog francuskog brenda Saint Laurent. Ovog puta je pažnju ukrala zanimljivim naušnicama.

Naušnice APM Monaco, torbe Chanel, Dior i Gucci

Zelene naušnice u obliku medvjedića potpisuje brend APM Monaco. Prekrivene su 18-karatnom pozlatom, a osim u kombinaciji bijele i zelene dolaze u još nekoliko boja: plavoj i tirkiznoj, crnoj i bijeloj te bordo i ljubičastoj.

Inače, magistrica Tekstilno-tehnološkog fakulteta ima nekoliko kultnih modnih dodataka poput torbi s Chanelovim, Diorovim i Guccijevim potpisom. Svoje odjevne kombinacije objavljuje na Instagramu, gdje je prati više od 19 tisuća ljudi.

Helena i Dominik sredinom godine vjenčali su se u Zadru, a i tada je oduševila modnim izborom. Za veliki je dan izabrala vjenčanicu s korzetiranim gornjim dijelom i visokim prorezom.