Henry Cavill o 18+ scenama: Ne volim ih snimati, potpuno su nepotrebne i neugodne

Foto: EPA

NIJE svim holivudskim glumcima ugodno snimati seks scene u filmovima i serijama. Jedan od njih je Henry Cavill, koji takve scene smatra uglavnom nepotrebnima za samu radnju filma. 

Henry (40), poznat po ulozi Supermana i zvijezda serije Vještac, kaže da mu je neugodno snimati 18+ scene. Iako priznaje da intimni trenuci ponekad mogu biti izvrsni za pripovijedanje priča u filmovima, u konačnici ljudska mašta može nadmašiti sve prikazano na platnu pa smatra da su takve scene obično nepotrebne.

Smatra da ih ovih dana pretjerano koriste u filmovima

"Ne razumijem ih. Nisam obožavatelj. Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Mislim da ih se ovih dana ponekad pretjerano koristi i onda se pitate: 'Je li ovo stvarno potrebno ili su to samo ljudi koji nose manje odjeće?'", rekao je za podcast Happy Sad Confused.

"Tu onda postane još više neugodno i mislite: 'Ovdje nema dijela radnje koji će se prenijeti u ostatak filma'. Mislim da scene seksa mogu biti sjajne za film, mogu pomoći u pripovijedanju priče, ali većinu vremena ljudska mašta će ih nadvladati", dodao je.

Kaže da redatelji dodaju scene seksa tamo gdje one zaista nisu potrebne.

"Može biti pomalo odbojno ako je TV serija ili film puna golišavih tijela i vi mislite: 'U redu, ali za što nam ovo služi osim da je u sceni gola osoba'. Ne volim snimati takve scene", objasnio je.

Dobio erekciju tijekom snimanja

U svojoj karijeri doživio je i prilično neugodan trenutak tijekom snimanja scene seksa u seriji Tudori. Tada je imao 23 godine i dobio je erekciju na snimanju. 

"To mi se dogodilo samo jednom. Djevojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premjestio 'svoju stvar' u bezopasnu poziciju", objasnio je 2015. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.