Hiljson Mandela i Miach predstavili duet i u manje od 24 h završili na YT trendingu

MLADA glazbenica Miach (Mia Čičak) i trap pionir Hiljson Mandela predstavljaju zajednički singl i videospot NLO. Prema dosadašnjim reakcijama publike, pjesma je u manje od 24 h od objave ušla u Top 20 domaće YouTube Trending glazbene liste.

Kako otkriva Miach, pjesma je inspirirana filmom Men in Black, a zarazni refren nastao je spontano tijekom studijskog sessiona.

Hiljson rasprodao prvi samostalni koncert

"Pjesma NLO nastala je tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić Lockroom i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film Men in Black te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti 'ko da s drugog planeta si'... Pogledali smo se i znali da je to - to te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu", objašnjava glazbenica.

Po završetku pjesme kao gosta u pjesmi pozvali su Hiljsona Mandelu. Miach će se uskoro uživo predstaviti i na festivalu Lil Drito, koji će se održati 30. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture te na jednom mjestu okupiti nova regionalna imena trap i r&b scene. Dva tjedna kasnije Hiljson će na istom mjestu održati svoj prvi samostalni koncert koji je već rasprodan.

Pročitajte više