Hip-hop doček u Novom Zagrebu: Pogledajte što vas čeka 31. prosinca na platou MSU-a

Foto: Press

U subotu će početi odbrojavanje posljednjeg dana 2016. godine, a novogodišnja noć uvijek treba biti spektakularna jer svi žele pamtiti prve dane nove godine.

Novi Advent u Novom Zagrebu odlučio je organizirati koncert grupe Connect i uz vrhunske ritmove hip hopa i pripremiti glazbeni spektakl. Connect će svoj nastup početi u 21 sat, a nema sumnje da će zaraziti dobrom atmosferom i sve prisutne goste Novog Adventa.

Grupa Connect u posljednje vrijeme koncentrirala se na svoje glazbene nastupe, a koliko su dobri i bez prevelike medijske pompe potvrđuje i činjenica da je na Youtube kanalu i internet preglednicima njihova popularnost u konstantnom porastu. Tako njihov zadnji hit "Džek i Džoni" ima po više od 105.000 pregleda na Youtubeu dnevno, dok je ljetni hit "Ove noći" u manje od pola godine skupio preko milijun pregleda.

Upravo zato plato Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu idealno je mjesto za doček 2017. godine, a Connect jamstvo zabave koja se ne smije propustiti. Nema sumnje da će se u novogodišnjoj noći svi plesati na hitove: "Ljubi me budalo", "Jeebena", "Prijateljska ljubav", "Noć bez granica", "Dalmatinka", "Brige ugasim pjesmom", "Samo je jedno", "Ove noći", "Džek i Džoni" i mnoge druge hitove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.