Hit na Fejsu: Komičar brutalno opisao kako izgleda pijana vožnja doma noćnim prijevozom

Foto: Facebook

POVRATAK doma javnim prijevozom iz ludog noćnog izaska doista se može računati kao zaseban provod, pogotovo ako smo imali (ne)sreću kući putovati dovoljno trijezni da shvatimo što se oko nas događa.

Jedan takav povratak doma, odnosno provod u javnom prijevozu, na urnebesan način opisao je naš komičar Tin Sedlar koji je svojom avanturom dobro nasmijao stotine fanova. Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Noćni bus. Nema jačeg iskustva. Tam vidiš sve! Ak ikad pomisliš da ti je dosadno u životu i da ti fali dinamike, adrenalina i novih poznanstava - noćni bus vikendom! Nema čega nema. Unutra pijana ekipa koja pjeva "Polomiću čaše od kristala", a zvuče ko zbor mačaka, pored mene mortus lik koji vježba jogu i "upisuje" već treći krug vožnje po Zagrebu, ona baka s ružama još pokušava uvaljat one ružice za 5 kuna...nudi ih meni, mislim si kom da kupim? Joga masteru? Vozač divlja u zavojima i samo čekaš da ti neko ukliže u zavoju, u zraku se miješaju miomirisi pelina, ribara, žuje i srama nekih cura koje su rekle da inače nisu takve, jedan lik iza mene podriguje i govori kako ne može jače jer nije u formi, konačno izlazim na svojoj stanici, baka s ružama još jednom pokušava prodat ruže koje su uvenule od alkoholnih para noćnog busa pa mi spušta cijenu na 3 kune. Dolazim doma, zahvaljujem Bogu na još jednom novom iskustvu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.