Hit na TikToku: Bivša konobarica iz L.A.-a otkrila kakve su zvijezde zapravo

Foto: AP Photo/Lionel Cironneau/xIgorxVidyashevx/Via Guliver

ANNIE BOND je komičarka i glumica koja je na početku svoje karijere radila kao konobarica u jednom restoranu u Los Angelesu u koji su redovito zalazili celebrityji. Upravo zahvaljujući tome Annie je postala hit na TikToku.

Naime, u svojim videima ona ocjenjuje holivudske zvijezde prema pristojnosti koju su pokazale prema njoj i drugom osoblju u restoranu dok ih je posluživala.

@theanniebond

Remember restaurants? 😅 ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities ##ladygaga

♬ original sound - Annie Bond

Njezina prva objava na TikToku ima preko 1.7 milijuna pregleda. U njoj je otkrila da su Ryan Gosling i Eva Mendes bili veoma simpatični gosti, dok su je Leslie Mann i Judd Apatow razočarali ponašanjem. Oni su joj, kaže, najmanje dragi gosti koje je posluživala.

@theanniebond

Reply to @charlotte_charlie_8 No offense to anyone who can down that many oysters tho 🥄##greenscreen ##ratingcelebrities ##ratingthings

♬ original sound - Annie Bond

"Fan sam njih oboje, i dalje jesam, ali bila sam jako razočarana kako su se odnosili prema meni i mojim kolegama. Nadam se da im je samo bio loš dan i da su inače simpatičniji! Trudim se ne osuditi ih odmah jer smo svi samo ljudi", rekla je o ovom glumačkom paru.

@theanniebond

Reply to @shanyroo This is fun for me so i hope it’s fun for y’all too! ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities ##fyp

♬ original sound - Annie Bond

Nahvalila je i Lady Gagu i Annu Faris.

"Znao sam da će Gaga biti nevjerojatna, ali ta božica se istinski brine za svaku pojedinu osobu koju sretne. Dolazila je često otprilike mjesec dana i uvijek je izgledala besprijekorno. Bila sam u šoku da se sjetila imena nekih zaposlenika i detalja o njihovom životu. Voljela sam je i prije nego što sam je upoznala, a sad je volim još više", rekla je Annie.

@theanniebond

Had to throw a bad one in there 😅😅##greenscreen ##fyp ##ratingcelebrities

♬ original sound - Annie Bond

Nakon uspjeha prvog videa, Annie je nastavila s objavom svojih dojmova o poznatim facama pa je tako u sljedećim nastavcima otkrila da su je Drew Barrymore i Keanu Reeves oduševili dok je reper Drake bio "ok".

@theanniebond

I wore a Harry Potter shirt for a reason today 🧙‍♀️ ##fyp ##ratingcelebrities ##harrypotter ##newgirl ##greenscreen

♬ original sound - Annie Bond

Veliki je fan i zvijezde Igre prijestolja Emilije Clarke, zatim Idrisa Elbe i Zooey Deschanel. Glumica Katherine Waterston iz Čudesnih zvijeri jako ju je razočarala. "Nije baš bila draga. Kao da je htjela da nestanem tog dana", ispričala je Annie.

@theanniebond

Reply to @tamakinicole We’re honestly just getting started friends 😅 ##greenscreen ##ratingcelebrities ##fyp ##ratingthings

♬ original sound - Annie Bond
@theanniebond

Reply to @subvertnormality ##greenscreen Funny white guy edition i guess 🥸 ##fyp ##ratingthings ##ratingcelebrities

♬ original sound - Annie Bond
@theanniebond

Reply to @crystal_consciousness The gang gets rated on TikTok ##ratingcelebrities ##greenscreen

♬ Its Always Sunny in Philadelphia - Temptation Sensation - Main Theme - Geek Music
@theanniebond

Reply to @cassybissy I feel like the coffee I had before this is **peaking** ##greenscreen ##ratingthings ##ratingcelebrities

♬ original sound - Annie Bond

Pročitajte više