Hladno pivo i Bajaga dobili zanimljivu ponudu iz Srbije

Foto: Tomislav Miletic/Petar Glebov/PIXSELL

NAKON ŠTO je postalo jasno da na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu neće biti ni Bajage ni Hladnog piva, stigla je zanimljiva ponuda iz Beograda.

Naime, organizatori Beer festa u Beogradu pozvali su bendove Bajagu i Instruktore te Hladno pivo da 2019. godine zajedno nastupe na tom festivalu. Organizatori festivala naveli su da su tijekom prethodnih petnaest godina mnogi bendovi iz Hrvatske i regije često svirali na beogradskom Beer festu, a organizirali su i veliki koncert Prljavog kazališta u beogradskoj Areni. Svi su bili oduševljeni prijemom publike u Beogradu, piše srpski N1.

"Svi oni su bili i bit će dobrodošli! Isto tako znamo da puno izvođača iz Srbije ima sjajan doček na mnogim nastupima u Hrvatskoj. Tako treba i ostati", naveli su organizatori Beer festa.

Istaknuli su i da im je žao što je koncert Bajage i Instruktora u Karlovcu otkazan, "ma koji da je razlog". Organizatori su dodali i da je namjera beogradskog Beer festa još od 2003. godine, kada je pokrenut, širenje tolerenacije i politike pomirenja na ovim prostorima.

Zagrepčani o braniteljskoj zabrani Bajaginog koncerta

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.