Hladno pivo stiže u Rijeku, Mile Kekin objasnio svoju "aferu parking"

NAKON spektakularnog početka turneje "Kud Pivo tud i ja" u Areni Zagreb i njezina dinamičnog nastavka u Splitu, Osijeku i Slavonskom Brodu, na redu je Rijeka. "Svijet glamura" Hladnog piva već ovaj vikend, točnije u petak, 28. listopada, putuje u riječku sportsku dvoranu Mladost. S obzirom na riječku rockersku tradiciju, nema sumnje da će Hladno pivo i Riječanima priuštiti nezaboravnu zabavu.

"Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze"

Mile i ostali članovi banda bez lažne skromnosti očekuju izvrstan doček jer, kako sami naglašavaju: "Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze. Moraš svoje fanove redovno posjećivati da te ne bi zaboravili".

Kao i u prethodnim gradovima koje je Hladno pivo posjetilo u sklopu turneje "Kud Pivo tud i ja", obožavatelji će vidjeti band u posve novom i zrelijem izdanju. Na sceni se izmjenjuju svjetlosni efekti, zanimljivi komadi scenografije, šareni kostimi, živopisni likovi, violončelist, a band je u nastup unosi i neke glumačke elemente, koji će kao cjelina atmosferu u dvorani Mladost zasigurno zagrijati do usijanja. Ulaznice po cijeni od 90 kn potražite u sustavu Eventima.

Uoči riječkog koncerta, Mile Kekin je objasnio jednu sasvim privatnu stvar, zbog koje mu stalo zvoni mobitel. Pjevač se, naime, našao u centru "afere parking" zbog povlaštene karte za parkiranje, a do cijele je zbrke došlo zbog nepostojanja dogovora između nadležnih instanci.

Mile objasnio "aferu parking": Nemam samo ja povlašteni parking

"U četvrtom mjesecu ove godine istekla mi je karta za povlašteno parkiranje u garaži Tuškanac koju već godinama imaju svi stanari moje ulice, pa tako i ja. Kada sam djelatniku garaže rekao da, kao svake godine, želim opet produžiti karticu i platiti 1300 kn, rekao mi je da' toga više nema' i da je tako odlučio direktor, izvjesni gospodin Mišeta. Budući da stanari nemaju drugu opciju parkiranja osim garaže Tuškanac, jer nam je ukinuto parkiranje na kolniku, otišao sam odmah do predstavnice stanara koja mi je savjetovala da odmah odem kod direktora što sam i učinio.

Nakon mojih uvjeravanje da mi stanari nemamo drugu opciju, direktor mi se smilovao (ili me se naprosto htio riješiti) i rekao da ću dobiti pravo kupiti mjesečnu kartu za parkiranje. Na moj upit što nakon mjesec dana rekao mi je da ne zna ali da se nada da će se taj problem između Zagrebparkinga, Holdinga i gradonačelnika 'nekako riješiti do tada'. Rekao mi je također da svoju mjesečnu kartu mogu odmah platiti i i podići na blagajni garaže što sam i učinio.

No, na blagajni me, na moju radost i iznenađenje dočekala ipak godišnja karta koju sam kao i prijašnjih godina, platio 1300 kuna. Svoja iskustva kod direktora sam prenio susjedima, koji su se također nadali da će se problem riješiti dok njima ne istekne kartica (moja kartica je naspram njihovih, datumski prva istekla). No, u međuvremenu smo pokrenuli peticiju jer je postajalo sve jasnije da se ništa neće riješiti.

Danas sam iz medija saznao da samo ja imam povlašteni parking pa sam odmah nazvao susjedu (obitelj Planinić) koja mi je rekla da i ona još uvijek ima povlašteni parking.

Napominjem da direktor nije tražio ni cd ni majicu niti kuvertu love. Čak sam stekao dojam da gospodin nije fan mog sastava. Za kraj, kako smatram da ovdje nije problem `povlašteni parking Mile Kekina`, imam pitanje za odgovorne u gradskoj upravi: 2009. ste nas potjerali s ulice u garažu i rekli nam da ćemo dobit povlaštene cijene parkinga. 2011. nas tjerate iz garaže koja je uvijek poluprazna!? Zašto? Ako je garaža preskupa da se financira sa 1300 kuna godišnje onda nam povisite cijene ili nam dozvolite da opet parkiramo na ulici", napisao je Mile u svojoj izjavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.