Horvat izašao iz kutije nakon što mu je Big Brother ponudio 10.000 gvajanskih dolara



NAKON Nemeša iz igre kutijama, ispala je i Marijana. Naime, Big Brother im je davao ponude kako bi ih namamio van, a i Nemeš je Marijanu dodatno poticao da odustane nakon što je on diskvalificiran jer je dodao nož ispod kutije, a ne kroz rupu na kutiji. Marijana nije htjela odustati, a tada je Veliki brat ponudio imunitet na dva tjedna onome tko prvi dotrči do ispovjedaonice. No, nakon što je Marijana dotrčala prva, rekao joj je kako je to sve bila samo šala.

Kasnije je Veliki brat posljednje stanare pod kutijama - Soraju, Horvata i Nirmala mamio zanimljivim ponudama da odustanu. Stanarima koji su ispali darovao je tiramisu kolač kako bi Horvata namamio van. Dok su ostali stanari "mljackali" kraj njih, oni su se suzdržavali uopće komentirati tortu nakon nekoliko minuta.


Naposljetku je Big Brother ponudio 10.000 gvajanskih dolara, što iznosi ravno 250 kuna, da izađu van, a Horvat je automatski izjurio van. Pretpostavlja se kako nije znao kolika je protuvrijednost gvajanskog dolara. Soraja i Nirmal ostali su u kutiji trudeći se izdržati što dulje i osvojiti imunitet te titulu kapetana kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.