Hrepa i Jakša o raspadu Daleke obale: "Neki u bendu nisu poštovali ni nas ni publiku"

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

DALEKA obala objavila je na Facebooku da prestaje sa zajedničkim djelovanjem i iznenadila obožavatelje, a mnogi su ostali zbunjeni kada je grupa maknula objavu

Objava je stajala na službenoj stranici grupe, a podijelio ju je i bubnjar Zoran Ukić. Sada su basist Boris Hrepić Hrepa i frontmen Jakša Jordes otkrili o čemu je riječ.

"Netočna je izjava da bend uzima pauzu zbog solo karijera jer mi kao profesionalni muzičari ne trebamo nikakvu pauzu. Nas dvojica imamo naše solo projekte i godine rada uložene u to i prije ponovnog okupljanja Daleke obale. Naši projekti stilski i poslovno uopće nisu ometali normalnu aktivnost Daleke obale i to po nama nije razlog da bend prestane s radom jer je Daleka obala uvijek bila prioritet", rekli su za Slobodnu Dalmaciju.

"Na nas je stalno vršen pritisak"

Kažu da ih neke osobe iz grupe nisu poštovale. 

"Nekim članovima benda je to smetalo iz samo njima znanih razloga te je na nas stalno vršen pritisak koji je ometao pozitivnu energiju benda i narušavao dobre odnose. Neki u bendu nisu poštivali ni nas, ni organizatore, ni publiku i agente, tako da im se ovim putem javno ispričavamo zbog neugodnosti koje su se znale dogoditi na i oko naših koncerata. Nas dvojica uistinu nismo krivi za takvo ponašanje i raspad benda.

Daleka obala je predivna priča i drago nam je da smo te bezvremenske pjesme bar nakratko ponovo koncertno oživili i usrećili sve fanove, pogotovo mlađe generacije. Nas dvojica nastavljamo s našim solo projektima i uzajamnom suradnjom", kazali su Hrepa i Jordes. 

U objavi pisalo da se posvećuju solo karijerama

Podsjećamo, grupa je napisala da u idućoj godini više neće raditi zajedno te da će se posvetiti solo karijerama.

"Dragi naši svi: publiko, suradnici, prijatelji i poslovni partneri, nas četvorica odlučili smo prestati sa zajedničkim djelovanjem u idućoj godini, odmoriti se i posvetiti samostalnim karijerama. U ove četiri godine, od kada smo se vratili na scenu kao bend, dali smo sve od sebe, odsvirali puno koncerata i snimili dobar album. Sve Vas volimo i želimo Vam ugodne blagdane i sretnu Novu godinu", objavili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.