HRT-ova voditeljica usvojila janje: "Reakcije su sjajne, prvo misle da je pas"

Foto: privatni album

VODITELJICA Jelena Lešić upravo provodi svoje najneobičnije ljetovanje, ali ne zbog ludih noćnih provoda ili egzotičnih destinacija. Spletom okolnosti, privremeno je usvojila janje pa sa suprugom Krešimirom Lešićem na Lošinju provodi "pastirsko ljeto", a nama otkriva kako je došlo do ovog neočekivanog spoja te što će, kad se bude morala vratiti u Zagreb, napraviti sa svojim novim ljubimcem. 

"Naš prijatelj koji je veterinar je naišao s malim izgubljenim janjetom i pitao me mogu li ga nakratko uzeti. Pomislila sam, što ću s janjetom? Otišla sam po bočicu, uzela nadohranu za bebe, kozje mlijeko, počela ga hraniti i on je bio oko kuće. Vezao se za nas u dva tri dana i počeo je ići za mnom", kaže nam voditeljica.

"Privrženiji je nego pas, ide uz nogu, slijedi me... Kad odem u večernju šetnju do kafića, on ide za mnom, sjedi i čeka", priča nam Jelena i dodaje kako je najvjerojatnije riječ o ovnu, pa su mu nadjenuli ime Dogi. U kratkom je roku, kaže, postao prava otočka atrakcija.

"Kad nas je vidjela, jedna se djevojčica zaderala: 'Mama, eno žena s ovcom!'. Već me na otoku znaju po njoj", kroz smijeh će Jelena.

"Obožava se sunčati, izgurao me s ležaljke"

"Svaki dan umiremo od smijeha. Reakcije su genijalne, prvo misle da je pas... Svi nam prilaze u čudu, pitaju čije je. Stalno imamo slikanja, svi me zaustavljaju, ljudi preko Instagrama svaki dan pitaju je li živo. A on se čak i udebljao", kaže Jelena.

Nakon nekoliko dana provedenih u obitelji Lešić, Dogi se ohrabrio i za Jelenom pošao i na plažu. Tamo, priča nam voditeljica, komičnih situacija ne nedostaje. "Obožava se sunčati, izgurao me s ležaljke, obožava kad zapuše vjetar i namješta glavu, to mu jako odgovara. Skoro mi je pojeo cijelu slamnatu torbu", kaže voditeljica i dodaje da je suprug pokazao zavidnu razinu interesa i zalaganja po pitanju nenadanog gosta.

"Ronit ću suze kad se budemo odvajali"

"Na početku je imao čudan pogled, ali sad ga oboje obožavamo. Rano ujutro već plače, pa ga hranimo", kaže Jelena i dodaje da je ovako mlado janje izrazito osjetljivo, pa se detaljno informirala o svemu i složila plan za Dogija. "Kad s mlijeka prijeđe na travu i krutu hranu dat ćemo ga nekome tko se bavi time, ali nikako da ga kolju", planira voditeljica.

Trenutku rastanka se, priznaje, nimalo ne veseli. Iako je počela kao bezazlena prijateljska usluga, priča s janjetom prerasla je u neočekivano prijateljstvo. "Ne mogu vam opisati koja je to ljubav i nježnost, rastopim se svaki put. Ronit ću suze kad se budemo odvajali, ali imam još mjesec dana slobodno", zaključuje Jelena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.