Hrvačica u ringu brutalno prebila glumicu: "Moja suparnica joj je platila za to"

Screenshot: Youtube

BOLIVUDSKA zvijezda i seks simbol Rakhi Sawant optužila je američku hrvačicu Taniu Rebel Brooks, koja ju je isprebijala na hrvačkom meču slavnih, da je za to primila mito od njene suparnice. 

Nakon brutalne tuče koja se dogodila tijekom meča slavnih na stadionu Tau Devi Lal u sjevernoj Indiji, glumica Rakhi Sawant završila je u bolnici, piše The Sun. 

Glumica je navodno sama ušla u ring i izazvala hrvačicu koja ju je podigla u zrak, nosila i zabila u pod. Sawant je nakon meča jedva hodala zbog bolova u leđima i trbuhu, a na društvenim je mrežama prozvala hrvačicu da je to učinila namjerno jer je za to bila plaćena. 

"Namjerno me ozlijedila zbog mita koje joj je isplatila moja rivalka kako bi se pobrinula da više nikad ne mogu plesati", napisala je ona na Instagramu gdje je prati preko 480 tisuća ljudi. 

Brooks joj je brzo odgovorila, odbacujući optužbe. 

"Ova kraljica drame htjela je ući u ring sa mnom. Da, istukla sam ju, ali mi je žao ako sam ju ozlijedila. Nemojte širiti laži o meni jer ću vam uzvratiti. Čini mi se da mi je Indija zahvalna za ono što sam učinila. Nema na čemu", poručila je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.