Hrvatska pjevačica nakon operacije: "Hvala sestrama i doktorima, spasili ste mi ruku"

Foto: Instagram

NAKON što je u nesreći na rolanju po Jarunu slomila ruku na tri mjesta, pjevačica Nika Antolos jučer navečer je operirana u bolnici u Zagrebu. Na Instagram storyju je upravo objavila da je operacija bila gotova sinoć oko ponoći.

"Bolovi su bili luđački... Ali sestre i doktor uspjeli su je smiriti da mogu za zaspati... Hvala svim divnim sestrama, doktorima i kirurzima Draškovićeve traumatologije... Spasili ste mi ruku", napisala je pjevačica u objavi.

Jučer je pjevačica na Instagramu podijelila da je u bolnici i da čeka operaciju.

Podsjetimo, Nika Antolos doživjela je nesreću kad ju je s rola gurnula djevojka koja je vozila bicikl. "Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i pogurnula mi rolu biciklom", napisala je dodavši kako se dočekala na podlakticu.

I tom je prilikom, nakon što je primljena u Draškovićevoj, zahvalila osoblju bolnice: "A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet." Podršku su joj u komentarima odmah pružile kolegice iz benda Feminnem, koji se vraća na scenu nakon deset godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.