Hrvatska tiktokerica posjetila Dalićev restoran: "Moraju se još malo uhodati"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Iva Tomljanović, koja je na toj platformi prikupila 4.3 milijuna lajkova, svojim je pratiteljima pokazala kako izgleda restoran Family u Varaždinu čiji je vlasnik Zlatko Dalić. Na početku videa pokazala je razne suvenire i memorabilije Vatrenih, uključujući i dresove nogometaša koji se nalaze u hodniku. 

"Restoran je lijepo uređen, ovaj gornji dio je lijepo osmišljen, za popiti piće i kao mali muzej, a u donjem dijelu kad siđete nalazi se restoran, odnosno pizzerija", objasnila je u videu pa dodaje kako smatra da su cijene u redu i pristupačne, a pohvalila je i hranu. 

@tomljanovicka_ Moraju se jos uhodati al svakako drago osoblje i predina pizza i patka, svakako bi ponovno dosla🥰🔝🤌🏻✨⚽️ #fyp #nogomet #thefamily #zlatkodalic #varazdin ♬ IGRAJ MOJAA HRVVAATSKKA - 𝙑𝙄𝘽𝙀𝙎 <3

"Cijene su sasvim u redu i pristupačne. Hrana je bila ukusna, no malo duže smo čekali piće, ali vjerujem da se moraju još malo uhodati", rekla je. 

"Ima li dres od Livaje?" 

Snimka je prikupila više od 104 tisuće pregleda, a našlo se i svakakvih komentara. 

"Ima li dres od Livaje?" upitao je jedan pratitelj, na što je tiktokerica odgovorila: "Nemam blage", a drugi se nadovezao: "Ne skupljamo dresove igrača iz županijske lige." 

Podsjetimo, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije otvorio je restoran početkom rujna, a na otvorenju su se pojavili Luka Modrić i Mateo Kovačić.  

Pročitajte više